top of page

MUZIKALE
LEIDING

Ontdek de harmonieuze klanken en de kracht van samenzang onder de vakkundige leiding van onze dirigent. Voel de magie van muziek en sluit je aan bij onze zangvereniging waar passie en professionaliteit hand in hand gaan. Samen creëren we muzikale herinneringen die blijvend in het hart resoneren.

Even voorstellen: onze dirigente & pianist

Dirigente.jpg

CARINA VINKE
DIRIGENTE

De Nederlandse alt Carina Vinke treedt sinds haar negende op in binnen- en buitenland. Vanwege haar bijzondere, warme stemgeluid en dramatisch talent, wordt Carina beschouwd als een veelbelovende zangeres van klassiek en modern repertoire. Ze is van vele markten thuis. Ze zingt veelal oratoria, opera, liederen en het hedendaagse repertoire. Naast haar optredens in binnen- en buitenland werkt Carina regelmatig mee aan radio- en televisieprogramma’s. Carina Vinke studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. 

EDWIN ROMP
PIANIST

Na een gedegen opleiding als klassiek pianist en vele jaren ervaring in diverse bands heb ik mij de laatste jaren toegelegd op het koordirectie en het begeleiden van diverse zanggroepen, vocaal solisten en instrumentalisten. Naast vocale groepen heb ik zeven jaren met veel toewijding de muzikale leiding mogen hebben van de brassband van het Leger des Heils in Groningen. Met veel plezier en soms een overmatige hoeveelheid energie leid ik de wekelijkse repetities van diverse groepen. Ook worden op verzoek arrangementen gemaakt van muziek voor zangkoren.

bottom of page